Ex-MÊKH / Live web

Deelnemers: EX-MÊKH – Ellen Rodenberg, Maarten Schepers, Kees Koomen en gastkunstenaars: Marian Wijnvoord, Niels Post, Frans van Lent.

De kortste verbinding tussen twee punten is een rechte lijn. Zijn er meer punten dan ontstaat er al snel een web. Sommige verbindingen worden intensief gebruikt, andere bevinden zich in de periferie.

Abstig: Marian Wijnvoord

EX-MÊKH (Ellen Rodenberg, Kees Koomen en Maarten Schepers) brengt met de tentoonstelling MÊKH-web haar in 13 jaar opgebouwde netwerk in kaart.
In eerste instantie zijn kunstenaars uitgenodigd die van invloed zijn geweest op de ontwikkeling van het collectief. Deze kunstenaars zijn: Marian Wijnvoord (Berlijn), Frans van Lent (Dordrecht) en Niels Post (Rotterdam).

Niels Post: On Spam, Comment Spam #68
Niels Post: On Spam, Comment Spam #68

Het laatste weekend organiseert EX-MÊKH een Live-web met meer kunstenaars uit ons netwerk. Geen week wordt dus hetzelfde, verweving vindt plaats door toevoegingen en verschuivingen. Publiek en kunstenaars die EX-MÊKH al langer volgen, weten dat het aan te raden is om alle drie de weekends in de gaten te houden op social media. (Hier zullen acties bekend worden gemaakt).

Frans van Lent brengt een performatieve ode aan misschien wel de populairste bijbaan onder kunstenaars; lid van de opbouwploeg
Frans van Lent

Facebook event >>

MÊKH-WEB op Trendbeheer.com

MÊKH-web duurt van 20 september t/m 6 october 2019De opening vindt plaats op 20 september van 19.00 t/m 23.00 uur
Openingstijden: september 21 en 23: 13-17 uur
september 27, 28 en 29: 13-17 uur
oktober 4, 5, en 6 oktober 13-17 uur
Op 27 september zijn tijdens Hoogtij #58 van 19.00 t/m 23.00 uur de uitgezette sporen van MÊKH-web te zien

www.ex-mekh.nl