Tagtics

9 november t/m 1 december 2013

Abstractie in de breedste zin van het woord is een verbindend element in de internationale groepstentoonstelling Tagtics. In deze tentoonstelling onderzoeken de deelnemende kunstenaars wat hun onderscheidt, wat de verschillende uitgangsposities zijn en hoe elke kunstenaar de weg naar een vormentaal vindt. De tentoonstelling kan worden ervaren als een blog met Tags als zoekopdrachten: raakvlakken, associaties en beweegredenen leggen een verband tussen de werken.

Deelnemende kunstenaars:
Julie Alpert (US), Alain Biltereyst (BE), Sibylle Eimermacher (GER), Per Formo (NO), Jeroen Glas (NL), Ralph de Jongh (NL), Paul Komada (US), Guido Nieuwendijk (NL), Robert K. Nilsen (NO), Mischa Rakier (NL), Marleen Sleeuwits (NL), Marije Vermeulen (NL).

Tagtics wint de Prix de Mer!
29 november, tijdens de feestelijke jubileum editie Hoogtij #35, is de Prix de Mer uitgereikt aan de kunstenaars initiatieven Baracca en Quartair voor de beste presentaties. Juryleden Andre Kruysen en Justin Bennett, beide kunstenaar in Den Haag, kozen voor Baracca met werk van Niels Post & Stefan Hoffmann. De juryleden Mariët Dölle, van Tent in Rotterdam en Wim van Sinderen, van het Foto Museum in Den Haag, kozen voor de tentoonstelling Tagtics te gast bij Quartair.

Tagtics expositie

Tagtics is een initiatief van Jeroen Glas, Sibylle Eimermacher, Guido Nieuwendijk and Marije Vermeulen.

Lees Tagtics op Villa La Repubblica 27 nov 2013