P.S. Performance Site – This is Live

Van 5 t/m 9 juli zal stichting P.S. de ruimte van Quartair omdopen tot performance podium. De stichting is dit jaar een samenwerking aangegaan met Jürgen Fritz IPA (International Performance Association) en BBB Johannes Deimling PAS (Performance Art Studies), die de masterclasses gaan verzorgen. Zij vertegenwoordigen hoogstaande studies in contemporary performancekunst. Fritz en Deimling hanteren verschillende methoden en concepten, maar voor “P.S.” werken ze voor het eerst samen! Ook bij de opening van het festival Holaa, zal P.S. aanwezig zijn in de vorm van een live-actie.

Met dit thema wordt het poëtische in performancekunst onderzocht. Het biedt P.S. de mogelijkheid om performances te laten zien met inhoudelijke oprechtheid en intieme uitingen. Hoe kan iets poëtisch, zichtbaar worden?

Deelnemende kunstenaars aan het event: BBB Johannes Deimling (DE), Heekyung Ryu (KOR), Ieke Trinks (NL), Jolijn de Wolf (NL), Jürgen Fritz (DE), Larysa Bauge (BLR), Linde Gadellaa (NL), Maarten Bel (NL), Michael Barrett (US), Nina Wijnmaalen (NL), Roos Hoffmann (NL), Sarah Atzori (IT), Somer Meijer (NL), Sonja B Berg en Illias Liosatos (FR), Teddy May de Kock (NL), Topp & Dubio (NL), Yvette Teeuwen (NL).

Het programma is breed en toegankelijk, ook is er een aanbod voor kinderen op zondag 9 juli als afsluiter. Kijk voor meer info op de website: www.performancesite.nl